Lyckas med din träning

hitta din egen väg med balans och glädje

 • Hitta motivationen och ha den med dig alltid
 • Träningen blir en del av din vardag
 • Träna utan stress och dåligt samvete
 • Tränningen vill ge dig mer energi 
 • Lyckas med glädje och balans

Varför har jag gjort Lyckas med din träning?

Denna produkt har jag gjort för att jag gärna vill att du kommer över dina hinder och får goda vaner! För att visa att träning är jättemånga saker och du behöver inte bli en eliteidrottare. Träning kan faktiskt vara roligt, fastän du aldrig i hela ditt liv har trott att du skulle träna. Och eftersom att jag gärna vill att du hittar balans och inte startar för hårt, för att sedan förstå att det inte hänger ihop med din vardag. Jag har själv varit där och vet hur svårt det är. Det är inte alltid ''bara att göra'' eller ''bara att bestämma sig''

Känner du igen dig i någon av följande påstående? 

 • du vill gärna träna men vet inte hur du ska komma igång
 • tiden räcker ofta inte till
 • plötsligt blev barnen stora, men du vet inte hur du ska priotera dig själv
 • gamla skader hindrar dig 
 • din kropp gör ont 
 • sjukdom
 • "Jag vill alltså inte springa ett marathon eller triathlon...." 
 • vet inte vad som ska göra för att få träningen att bli rolig
 • du vill träna för det gör alla andra och det är hälsosamt 
 • jag har aldrig tränat så jag vet inte vad jag ska träna
 • imorgon börjar jag!!! Jag vill lyckas!

Vad är Lyckas med min träning?

När jag pratar med mina kunder hör jag ofta att de har svårt att hitta tid till träningen och inte riktigt vet vad de ska träna. Och kommer igång gör de flesta, men att fortsätta de goda vanor är oftast det svåraste, det kom en semester, sjukdom eller jobb emellan. Känner du igen dig? Så är Lyckas med din träning, precis något för dig! Alla de frågor och samtal jag har med mina kunder har jag gjort ett häfte med övningar med. De redskap jag använder mig av för att mina kunder ska lyckas får du i Lyckas ned din träning. Du kommer att förtstå vad som gör att du inte fortsätter eller har svårt med att hålla goda vanor. Häftet er uppdelat i 7 delar. Till varje del finns där övningar och känn verkligen efter och var ärlig för dig själv! Utöver detta finns det såklart också en bonus matrial, som är en träningsdagbok och ett 15 min träningsprogram som kan göras av alla och vart som helst. Helt utan redskap, du ska endast ha träningskläder! 

Du får alltså ett 20 sidigt arbetshäfte som du själv skriver ut, en sida med träningsdagbok som du kan kopiera till eget bruk och ett 15 min träningsprogram med video av övningarna, så du vet hur de ska göras. Allt kommer direkt till din mailbox, så snart du har köpt produktet. Du kan med andra ord komma igång direkt!

Vad får jag i Lyckas med din träning?

Lyckas med in träning är som sagt uppdelat i 7 steg och 2 bonusar. I varje del finns övningar inom olika teman. De olika teman är:

 • Hitta ditt varför
 • Motivation och vanor 
 • Balans schema 
 • SMARTa mål 
 • Vi fortsätter med motivationen 
 • Balans och glädje
 • Och vad nu då?? 

 

Bonus 

 • Träningsdagbok
 • 15 min träningsprogram med video på övningarna

Ja tack! Jag vill lyckas med min träning !

Vad kan jag när jag är klar med de 7 steg

 • Du vet vad som motiverer dig  
 • Du kan lyckas med din träning 
 • Du blir en gladere dig 
 • Du får mer energi till allt det du gärne vill 
 • Du bli stärkere fysisk och mentalt 
 • Du kommer fram till vad som verkligen hindrar dig att träna
 • Du får nya goda vaner 
 • Du kommer igång med träningen 
 • Du vet var du hitta tid till din træning 
 • Du hitta din egen väg

Vem är Margit Billesö?

Margit Billesö

Jag är utbildad inför hälsokost och har sedan vidareutbildat mig som fitness instruktör, personlig tränare, kostvägledare och inriktning viktminskning. Utöver att vara instruktör på det lokala gym (seniorer, spinning, TRX, styrka, funktionell) hjälper jag kvinnor att få balans i träningen, kosten och livet utan massa förbud men med glädje och energi. Sätter mitt fokus på enkelhet och använder ofta naturen till träningen.  

Vad koster Lyckas med din träning?

Ditt pris SEK 375:-

Ja tack jag vill lyckas!

Har du frågor skicka mig ett mail på: margit@billesoe.se eller ring på: 076 026 05 91

Billesö träning